Afficher la notice abrégée

Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓκασδρόγκα, Μαρίαel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:49:31Z
dc.date.available2022-04-17T09:49:31Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24672
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59085
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15508
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΜπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικώνel
dc.titleAntioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniquesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el
dc.contributor.committeeMemberΧαλαμπαλάκη, Μαρίαel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International