Mostrar el registro sencillo del ítem
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικών
Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Γκασδρόγκα, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:49:31Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:49:31Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24672 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59085 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15508 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Μπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας ελληνικών κρασιών και ζύθου με συνδυασμό in vitro τεχνικών | el |
dc.title | Antioxidant capacity of Greek wine varieties and Greek beers combining in vitro techniques | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Χαλαμπαλάκη, Μαρία | el |