Επίδραση της μεθόδου αλίευσης στη διάρκεια φρεσκότητας μεσογειακών ιχθύων
Effects of the slaughtering/harvesting method on the freshness of Mediterranean fish

Προβολή/Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χρυσοχόου, ΑλεξάνδραΌνομα μέλους επιτροπής
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Σαραφίδου, Θεολογία
Όνομα Επιβλέποντος
Μούτου, Κατερίνα
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.