Επίδραση της μεθόδου αλίευσης στη διάρκεια φρεσκότητας μεσογειακών ιχθύων
Effects of the slaughtering/harvesting method on the freshness of Mediterranean fish
dc.contributor.advisor | Μούτου, Κατερίνα | el |
dc.creator | Χρυσοχόου, Αλεξάνδρα | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:43:28Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:43:28Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24746 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58985 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15408 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πρωτεολυτικά ένζυμα | el |
dc.subject.other | Υδατοκαλλιέργεια -- Ελλάδα | el |
dc.subject.other | European seabass | en |
dc.title | Επίδραση της μεθόδου αλίευσης στη διάρκεια φρεσκότητας μεσογειακών ιχθύων | el |
dc.title | Effects of the slaughtering/harvesting method on the freshness of Mediterranean fish | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.contributor.committeeMember | Σαραφίδου, Θεολογία | el |