Cambiar navegación
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
español
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Cambiar navegación
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Ver ítem
DSpace Principal
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Επίδραση της μεθόδου αλίευσης στη διάρκεια φρεσκότητας μεσογειακών ιχθύων
Effects of the slaughtering/harvesting method on the freshness of Mediterranean fish
Ver/
24746.pdf (1.090Mb)
Autor
Χρυσοχόου, Αλεξάνδρα
Committee member
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Σαραφίδου, Θεολογία
Supervisor name
Μούτου, Κατερίνα
Fecha
2022
Language
el
Materia
Πρωτεολυτικά ένζυμα
Υδατοκαλλιέργεια -- Ελλάδα
European seabass
Access
free
Mostrar el registro completo del ítem
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/58985
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15408
Colecciones
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[772]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10579]
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Buscar en DSpace
Esta colección
Listar
Todo DSpace
Comunidades & Colecciones
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Esta colección
Por fecha de publicación
Autores
Títulos
Materias
Mi cuenta
Acceder
Registro
Help Contact
Deposition
About
Help
Contacto
Choose Language
Todo DSpace
English
Ελληνικά