Zur Kurzanzeige

Sensory evaluation of dry-aged beff

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΖαρταλούδη, Αγλαΐα Γ.el
dc.date.accessioned2022-04-17T09:29:33Z
dc.date.available2022-04-17T09:29:33Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24908
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58804
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15227
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ξηρή ωρίμανσηel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Οργανοληπτική εκτίμησηel
dc.subject.otherΘερμική επεξεργασίαel
dc.titleΕκτίμηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του βόειου κρέατος ξηρής ωρίμανσηςel
dc.titleSensory evaluation of dry-aged beffen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherΑλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Ζωικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International