Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Συγκριτική αξιολόγηση της επίδρασης του πλήρους λιπαρών και απολιπασμένου αλεύρου του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση ολόκληρου του σώματος της τσιπούρας (Sparus aurata)
View/
Open
23003.pdf (1.221Mb)
Author
Καραΐσκου, Μαρία Ι.
Committee member
Νεοφύτου, Νικόλαος Χ.
Ρούμπος, Χρίστος
Supervisor name
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Date
2021
Language
el
Keyword
Ψάρια -- Διατροφή
Τσιπούρα
Ιχθυοτροφές
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56672
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΓΙΥΠ)
[629]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[9898]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά