Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Deutsch
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Einloggen
Toggle navigation
Dokumentanzeige
DSpace Startseite
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Dokumentanzeige
DSpace Startseite
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gesamter Bestand
Bereiche & Sammlungen
Erscheinungsdatum
Autoren
Titeln
Schlagworten
Συγκριτική αξιολόγηση της επίδρασης του πλήρους λιπαρών και απολιπασμένου αλεύρου του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση ολόκληρου του σώματος της τσιπούρας (Sparus aurata)
Öffnen
23003.pdf (1.221Mb)
Autor
Καραΐσκου, Μαρία Ι.
Committee member
Νεοφύτου, Νικόλαος Χ.
Ρούμπος, Χρίστος
Supervisor name
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Datum
2021
Language
el
Schlagwort
Ψάρια -- Διατροφή
Τσιπούρα
Ιχθυοτροφές
Access
free
Zur Langanzeige
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56672
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΓΙΥΠ)
[633]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10038]
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
DSpace Suche
In dieser Sammlung
Stöbern
Gesamter Bestand
Bereiche & Sammlungen
Erscheinungsdatum
Autoren
Titeln
Schlagworten
Diese Sammlung
Erscheinungsdatum
Autoren
Titeln
Schlagworten
Mein Benutzerkonto
Einloggen
Registrieren
Help Contact
Deposition
About
Help
Kontakt
Choose Language
Gesamter Bestand
English
Ελληνικά