Συγκριτική αξιολόγηση της επίδρασης του πλήρους λιπαρών και απολιπασμένου αλεύρου του εντόμου Zophobas morio στη θρεπτική σύσταση ολόκληρου του σώματος της τσιπούρας (Sparus aurata)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραΐσκου, Μαρία Ι.Όνομα μέλους επιτροπής
Νεοφύτου, Νικόλαος Χ.
Ρούμπος, Χρίστος
Όνομα Επιβλέποντος
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.