Εμφάνιση απλής εγγραφής

Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties

dc.contributor.advisorΠουλάς, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΤσουραπάς, Αριστοτέλης Τ.el
dc.date.accessioned2021-07-16T11:42:30Z
dc.date.available2021-07-16T11:42:30Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other23195
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56595
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.titleΚαινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleInnovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant propertiesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International