Καινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties
dc.contributor.advisor | Πουλάς, Κωνσταντίνος | el |
dc.creator | Τσουραπάς, Αριστοτέλης Τ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:42:30Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T11:42:30Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23195 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56595 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.title | Καινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |