Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Καινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties
Mostra/
Apri
23195.pdf (2.430Mb)
Autore
Τσουραπάς, Αριστοτέλης Τ.
Committee member
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Supervisor name
Πουλάς, Κωνσταντίνος
Data
2021
Language
el
Soggetto
Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Τεχνολογία τροφίμων
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56595
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΒΒ)
[1167]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10428]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά