Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Καινοτόμα προϊόντα με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο: έμφαση στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Innovative products based on extra virgin olive oil: focus on antioxidant properties
View/
Open
23195.pdf (2.430Mb)
Author
Τσουραπάς, Αριστοτέλης Τ.
Committee member
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Supervisor name
Πουλάς, Κωνσταντίνος
Date
2021
Language
el
Keyword
Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Τεχνολογία τροφίμων
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56595
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΒΒ)
[1167]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10428]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά