Αδρανοποίηση Escherichia coli O157 κατά την θερμική επεξεργασία τσιπούρας (Sparus aurata)
Inactivation of Escherichia coli O157 during heat treatment of gilthead sea bream (Sparus aurata)
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Μαβίδου, Αναστασία | el |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T08:50:03Z | |
dc.date.available | 2020-08-10T08:50:03Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21273 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53542 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Escherichia coli | en |
dc.title | Αδρανοποίηση Escherichia coli O157 κατά την θερμική επεξεργασία τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.title | Inactivation of Escherichia coli O157 during heat treatment of gilthead sea bream (Sparus aurata) | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κορμάς, Κωνσταντίνος | el |
dc.contributor.committeeMember | Παρλαπάνη, Φωτεινή | el |