Αδρανοποίηση Escherichia coli O157 κατά την θερμική επεξεργασία τσιπούρας (Sparus aurata)
Inactivation of Escherichia coli O157 during heat treatment of gilthead sea bream (Sparus aurata)

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μαβίδου, ΑναστασίαΌνομα μέλους επιτροπής
Κορμάς, Κωνσταντίνος
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.