Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας καρπών κερασιάς σε διάφορα στάδια ωρίμανσης
Assesment of cherry crop antioxidant activity in different maturity levels
View/
Open
21152.pdf (1.767Mb)
Author
Πατούνα, Αναστασία
Committee member
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Supervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Date
2020
Language
el
Keyword
Αντιοξειδωτικά
Πολυφαινόλες
Οξειδωτικό στρες
Ελεύθερες ρίζες (Χημεία)
Κεράσια -- Θεραπευτικές ιδιότητες
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/53424
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9386
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[772]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10470]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά