Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας καρπών κερασιάς σε διάφορα στάδια ωρίμανσης
Assesment of cherry crop antioxidant activity in different maturity levels
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Πατούνα, ΑναστασίαΌνομα μέλους επιτροπής
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.