Mostra i principali dati dell'item

Assessment of the antioxidant activity of an olive oil derived from Mount Athos using molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚούκα, Παρασκευήel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:44:50Z
dc.date.available2020-08-10T07:44:50Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21315
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53267
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9229
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΑποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας ποικιλίας ελαιολάδου του Αγίου Όρους με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of an olive oil derived from Mount Athos using molecular techniquesen
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΚορτσάρης, Αλέξανδρος Χ.el


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International