Σύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/51400/19942.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
View/ Open
Author
Νάτση, Αμαλία Δ.Committee member
Τσάκνης, Ιωάννης
Σολωμάκος, Νικόλαος
Supervisor name
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Date
2019Language
el
Keyword
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.