Σύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Νάτση, Αμαλία Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Τσάκνης, Ιωάννης
Σολωμάκος, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.