Ανάπτυξη βιολειτουργικού τροφίμου για άτομα με μεταβολικές διαταραχές
Development of a fuctional food for people with metabolic disorders
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σταμάτη, ΕυφροσύνηΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.