Εμφάνιση απλής εγγραφής

Development of a fuctional food for people with metabolic disorders 

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΣταμάτη, Ευφροσύνηel
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:40Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:40Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19463
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50919
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6823
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΤροφή -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.subject.otherΜεταβολισμός -- Διαταραχέςel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.subject.otherΣτρατηγικός σχεδιασμόςel
dc.titleΑνάπτυξη βιολειτουργικού τροφίμου για άτομα με μεταβολικές διαταραχέςel
dc.titleDevelopment of a fuctional food for people with metabolic disorders en
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International