Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση της απεψυγμένης σουπιάς Sepia Officinallis στους 2ο C
Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage of cuttlefish Sepia officinallis at 2 C.
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50363/19008.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ντάβαρος, ΧρήστοςΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.