Μελέτη του οξειδοαναγωγικού δυναμικού ιστών χοιριδίων, στα οποία έχουν χορηγηθεί ζωοτροφές εμπλουτισμένες με παραπροϊόντα οινοποιίας και τυροκομίας
Study of tissue redox status in piglets supplemented with feed enriched with winery and cheese making by-products
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αλεξιάδης, Ιορδάνης Ι.Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.