Μελέτη του οξειδοαναγωγικού δυναμικού ιστών χοιριδίων, στα οποία έχουν χορηγηθεί ζωοτροφές εμπλουτισμένες με παραπροϊόντα οινοποιίας και τυροκομίας
Study of tissue redox status in piglets supplemented with feed enriched with winery and cheese making by-products
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Αλεξιάδης, Ιορδάνης Ι. | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:13Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:13Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18204 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50168 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ζωοτροφές -- Σύνθεση | el |
dc.subject.other | Πρωτεΐνες τυρογάλακτος | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.title | Μελέτη του οξειδοαναγωγικού δυναμικού ιστών χοιριδίων, στα οποία έχουν χορηγηθεί ζωοτροφές εμπλουτισμένες με παραπροϊόντα οινοποιίας και τυροκομίας | el |
dc.title | Study of tissue redox status in piglets supplemented with feed enriched with winery and cheese making by-products | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |