Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση του καβουριού Callinectes sapidus στους 10°C
Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the storage of blue crab Callinectes sapidus at 10°C
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46285/15742.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αναγνωστόπουλος, Δημήτριος Α.Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
en
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.