Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:22:56Z
dc.date.available2015-11-23T10:22:56Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1111/j.1365-2621.2007.01646.x
dc.identifier.issn0950-5423
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25847
dc.sourceInternational Journal of Food Science and Technologyen
dc.source.uri<Go to ISI>://WOS:000261684100023
dc.subjectAQUEOUS-SOLUTIONSen
dc.subjectCRYSTALLIZATION KINETICSen
dc.subjectAMORPHOUS SUCROSEen
dc.subjectPHASE-TRANSITIONSen
dc.subjectWATER ACTIVITYen
dc.subjectRATESen
dc.subjectGLUCOSEen
dc.subjectHONEYen
dc.subjectICEen
dc.subjectCOCRYSTALLIZATIONen
dc.subjectFood Science & Technologyen
dc.titleFundamentals of Food Process Engineeringen
dc.typejournalArticleen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής