Logo
    • English
    • Ελληνικά
    • Deutsch
    • français
    • italiano
    • español
  • English 
    • English
    • Ελληνικά
    • Deutsch
    • français
    • italiano
    • español
  • Login
View Item 
  •   University of Thessaly Institutional Repository
  • Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
  • Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
  • View Item
  •   University of Thessaly Institutional Repository
  • Επιστημονικές Δημοσιεύσεις Μελών ΠΘ (ΕΔΠΘ)
  • Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ.
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Institutional repository
All of DSpace
  • Communities & Collections
  • By Issue Date
  • Authors
  • Titles
  • Subjects

Fundamentals of Food Process Engineering

No Thumbnail [100%x150]
Author
Arvanitoyannis, I. S.
Date
2009
DOI
10.1111/j.1365-2621.2007.01646.x
Keyword
AQUEOUS-SOLUTIONS
CRYSTALLIZATION KINETICS
AMORPHOUS SUCROSE
PHASE-TRANSITIONS
WATER ACTIVITY
RATES
GLUCOSE
HONEY
ICE
COCRYSTALLIZATION
Food Science & Technology
Metadata display
URI
http://hdl.handle.net/11615/25847
Collections
  • Δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συνέδρια, κεφάλαια βιβλίων κλπ. [19705]
htmlmap 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister (MyDspace)
Help Contact
DepositionAboutHelpContact Us
Choose LanguageAll of DSpace
EnglishΕλληνικά
htmlmap 

 

NoThumbnail