Επίδραση εκχυλισμάτων Guarana στα ποιοτικά χαρακτηριστικά παγωμένου γιαουρτιού
Effect of Guarana extracts on the quality characteristics of frozen yogurt
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.contributor.author | Μερκούριος, Κωνσταντής Μ. | el |
dc.creator | Μερκούριος, Κωνσταντής Μ. | el |
dc.date.accessioned | 2023-07-21T07:10:27Z | |
dc.date.available | 2023-07-21T07:10:27Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 27809 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/82389 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38745 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights | free | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject | Τρόφιμα -- Σύνθεση | el |
dc.subject | Γιαούρτι | el |
dc.title | Επίδραση εκχυλισμάτων Guarana στα ποιοτικά χαρακτηριστικά παγωμένου γιαουρτιού | el |
dc.title | Effect of Guarana extracts on the quality characteristics of frozen yogurt | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Λεωνίδας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπαλατσός, Νικόλαος | el |