Επίδραση εκχυλισμάτων Guarana στα ποιοτικά χαρακτηριστικά παγωμένου γιαουρτιού
Effect of Guarana extracts on the quality characteristics of frozen yogurt
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/82389/27809.pdf.jpg?sequence=6&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Όνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτριος
Μπαλατσός, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.