Afficher la notice abrégée

Pulsed Electric Field technique (PEF) evaluation to the extraction of polyphenols from olive leaves

dc.contributor.advisorΛάλας, Σταύροςel
dc.contributor.authorΜανίκα, Αθανασία Χ.el
dc.creatorΜανίκα, Αθανασία Χ.el
dc.date.accessioned2023-03-22T08:55:13Z
dc.date.available2023-03-22T08:55:13Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27059
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81702
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕκχύλιση (Χημεία)el
dc.subject.otherΕκχυλίσματα φύλλων ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΧρήση παλμικού ηλεκτρικού πεδίου (PEF) για την εκχύλιση βίο-δραστικών ουσιών από φύλλα ελιάςel
dc.titlePulsed Electric Field technique (PEF) evaluation to the extraction of polyphenols from olive leavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.committeeMemberΜαρράς, Σωτήριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail
Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International