Zur Kurzanzeige

Pulsed Electric Field technique (PEF) evaluation to the extraction of polyphenols from olive leaves

dc.contributor.advisorΛάλας, Σταύροςel
dc.contributor.authorΜανίκα, Αθανασία Χ.el
dc.creatorΜανίκα, Αθανασία Χ.el
dc.date.accessioned2023-03-22T08:55:13Z
dc.date.available2023-03-22T08:55:13Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.other27059
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/81702
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.38058
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rightsfreeen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕκχύλιση (Χημεία)el
dc.subject.otherΕκχυλίσματα φύλλων ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΧρήση παλμικού ηλεκτρικού πεδίου (PEF) για την εκχύλιση βίο-δραστικών ουσιών από φύλλα ελιάςel
dc.titlePulsed Electric Field technique (PEF) evaluation to the extraction of polyphenols from olive leavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.contributor.committeeMemberΜαρράς, Σωτήριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International