Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλίσματος ιπποφαούς
Study of milk fermentation for the preparation of yogurt under the effect of sea buckthorn extract
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σηλυβρίδου, ΑκατερίνηΌνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Μπαλατσός, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.