Show simple item record

dc.contributor.advisorΓκολομάζου, Ελένηel
dc.creatorΖιάννα, Θεοδώραel
dc.date.accessioned2022-11-18T11:15:08Z
dc.date.available2022-11-18T11:15:08Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other26115
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60417
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.16840
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subjectΈντομα -- Επιβλαβή και Ευεργετικάel
dc.subjectΨάρια -- Διατροφήel
dc.subjectΤσιπούρα -- Διατροφήel
dc.subjectΙχθυοτροφέςel
dc.titleΧρήση πρωτεΐνης εντομάλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαναγιωτάκη, Παναγιώταel
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International