Χρήση πρωτεΐνης εντομάλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρους
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/60417/26115.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Ver/
Autor
Ζιάννα, ΘεοδώραCommittee member
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Supervisor name
Γκολομάζου, Ελένη
Fecha
2022Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.