Χρήση πρωτεΐνης εντομάλευρων για την υποκατάσταση του ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση σε αιματολογικές παραμέτρους
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ζιάννα, ΘεοδώραΌνομα μέλους επιτροπής
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Όνομα Επιβλέποντος
Γκολομάζου, Ελένη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.