Afficher la notice abrégée

An analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.creatorΣαΐτη, Μαργκώ Α.el
dc.creatorSaitis, Margaux A.en
dc.date.accessioned2022-11-18T11:05:47Z
dc.date.available2022-11-18T11:05:47Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25717
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/60282
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΚρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΜπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΑνάλυση του αντιοξειδωτικού προφίλ ελληνικών οίνων και ζύθου με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)el
dc.titleAn analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International