Mostrar el registro sencillo del ítem
Ανάλυση του αντιοξειδωτικού προφίλ ελληνικών οίνων και ζύθου με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)
An analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu)
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.creator | Σαΐτη, Μαργκώ Α. | el |
dc.creator | Saitis, Margaux A. | en |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:05:47Z | |
dc.date.available | 2022-11-18T11:05:47Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 25717 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/60282 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Κρασί -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Μπύρα -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Ανάλυση του αντιοξειδωτικού προφίλ ελληνικών οίνων και ζύθου με συνδυασμό μοριακών τεχνικών (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu) | el |
dc.title | An analysis of the antioxidant profile of Greek wines and beer by combining molecular techniques (Reducing Power, Superoxide Radical, Folin-Ciocalteu) | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κουρέτας, Δημήτριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Στάγκος, Δημήτριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης | el |