Zur Kurzanzeige

Nutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivars

dc.contributor.advisorΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.creatorΓιαννοπούλου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2022-07-25T11:43:46Z
dc.date.available2022-07-25T11:43:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other25290
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59884
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΡοδάκιναel
dc.subject.otherΦρούτα -- Μετασυλλεκτική φυσιολογίαel
dc.subject.otherΦρούτα -- Συντήρησηel
dc.titleΕπίδραση της ποικιλίας στη διατροφική αξία συμπύρηνων ροδάκινωνel
dc.titleNutritional quality of peaches from the major Greek clingstone peach cultivarsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΓκορτζή, Όλγαel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International