Μελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού ζυθοποιίας στην Θεσσαλία
Study of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessaly
dc.contributor.advisor | Δαναλάτος Νικόλαος Γ. | el |
dc.creator | Τσακιρίδης, Κωνσταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:47:41Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:47:41Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 24691 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/59054 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Οργανική λίπανση | el |
dc.subject.other | Ζυθοποιΐα | el |
dc.subject.other | Κριθάρι -- Ποικιλίες -- Ελλάδα -- Θεσσαλία | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού ζυθοποιίας στην Θεσσαλία | el |
dc.title | Study of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessaly | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Γιαννούλης Κυριάκος | el |
dc.contributor.committeeMember | Μπαρτζιάλης Δημήτριος | el |