Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Μελέτη της επίδρασης τύπων λιπασμάτων στην παραγωγικότητα και στην ποιότητα κριθαριού ζυθοποιίας στην Θεσσαλία
Study of the effect of different types on productivity and quality of brewing barley in Thessaly
View/
Open
24691.pdf (1.669Mb)
Author
Τσακιρίδης, Κωνσταντίνος
Committee member
Γιαννούλης Κυριάκος
Μπαρτζιάλης Δημήτριος
Supervisor name
Δαναλάτος Νικόλαος Γ.
Date
2021
Language
el
Keyword
Οργανική λίπανση
Ζυθοποιΐα
Κριθάρι -- Ποικιλίες -- Ελλάδα -- Θεσσαλία
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.
URI
http://hdl.handle.net/11615/59054
Collections
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες (ΤΓΦΠΑΠ)
[1162]
Διπλωματικές/Πτυχιακές Εργασίες ΠΘ
[10038]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά