Afficher la notice abrégée

Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜούργκας, Διομήδηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.available2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24732
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59011
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15434
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΡόδι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτωνel
dc.titleAssessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΚομιώτης, Δημήτρηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International