Mostrar el registro sencillo del ítem

Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜούργκας, Διομήδηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.available2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24732
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59011
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15434
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΡόδι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτωνel
dc.titleAssessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΚομιώτης, Δημήτρηςel


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International