Zur Kurzanzeige

Assessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwaves

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΜούργκας, Διομήδηςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.available2022-04-17T09:44:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24732
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/59011
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15434
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΡόδι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης σε χυμό ρόδι: βελτιστοποίηση συνθηκών για παραγωγή εκχυλισμάτων ροδιού με αντιοξειδωτική δράση με χρήση μικροκυμάτωνel
dc.titleAssessment of antioxidant activity of pomegranate extract with antioxidant activity using microwavesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.committeeMemberΚομιώτης, Δημήτρηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International