Προσδιορισμός της διακύμανσης της αντιοξειδωτικής δράσης και του πολυφαινολικού περιεχομένου εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου κατά τη διαδικασία παραγωγής του
Assessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production process
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Σιαφάκα, Χριστίνα | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:43:26Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:43:26Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24737 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58976 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15399 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου -- Επεξεργασία | el |
dc.title | Προσδιορισμός της διακύμανσης της αντιοξειδωτικής δράσης και του πολυφαινολικού περιεχομένου εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου κατά τη διαδικασία παραγωγής του | el |
dc.title | Assessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production process | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Κομιώτης, Δημήτρης | el |
dc.contributor.committeeMember | Μόσιαλος, Δημήτρης | el |