Προσδιορισμός της διακύμανσης της αντιοξειδωτικής δράσης και του πολυφαινολικού περιεχομένου εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου κατά τη διαδικασία παραγωγής του
Assessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production process
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58976/24737.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σιαφάκα, ΧριστίναΌνομα μέλους επιτροπής
Κομιώτης, Δημήτρης
Μόσιαλος, Δημήτρης
Όνομα Επιβλέποντος
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.