Προσδιορισμός της διακύμανσης της αντιοξειδωτικής δράσης και του πολυφαινολικού περιεχομένου εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου κατά τη διαδικασία παραγωγής του
Assessment of variance of the antioxidant activity and the polyphenolic content of the extract from olive mill waste water during the production process
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58976/24737.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
View/ Open
Author
Σιαφάκα, ΧριστίναCommittee member
Κομιώτης, Δημήτρης
Μόσιαλος, Δημήτρης
Supervisor name
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Date
2022Language
el
Keyword
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.