Mostra i principali dati dell'item
Μελέτη και ανάπτυξη λειτουργικού πόσιμου γιαουρτιού στην γαλακτοβιομηχανία
Study and development of functional drinking yogurt in the dairy industry
dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Μπάρκας, Θωμάς | el |
dc.date.accessioned | 2022-04-17T09:31:45Z | |
dc.date.available | 2022-04-17T09:31:45Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.other | 24874 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/58850 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15273 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γιαούρτι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.title | Μελέτη και ανάπτυξη λειτουργικού πόσιμου γιαουρτιού στην γαλακτοβιομηχανία | el |
dc.title | Study and development of functional drinking yogurt in the dairy industry | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Παπαδημητρίου, Βασιλική | el |
dc.contributor.committeeMember | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |