Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Μελέτη και ανάπτυξη λειτουργικού πόσιμου γιαουρτιού στην γαλακτοβιομηχανία
Study and development of functional drinking yogurt in the dairy industry
View/
Open
24874.pdf (1.177Mb)
Author
Μπάρκας, Θωμάς
Committee member
Παπαδημητρίου, Βασιλική
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Supervisor name
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Date
2022
Language
el
Keyword
Γιαούρτι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Γαλακτοκομικά προϊόντα
Λειτουργικά τρόφιμα
Τρόφιμα -- Συστατικά
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/58850
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15273
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[772]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10579]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά