Afficher la notice abrégée

Study and development of functional drinking yogurt in the dairy industry

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΜπάρκας, Θωμάςel
dc.date.accessioned2022-04-17T09:31:45Z
dc.date.available2022-04-17T09:31:45Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.other24874
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/58850
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.15273
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓιαούρτι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.titleΜελέτη και ανάπτυξη λειτουργικού πόσιμου γιαουρτιού στην γαλακτοβιομηχανίαel
dc.titleStudy and development of functional drinking yogurt in the dairy industryen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠαπαδημητρίου, Βασιλικήel
dc.contributor.committeeMemberΖουμπουλάκης, Παναγιώτηςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International