Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μπύρας και οίνου του εμπορίου μέσω των invitro μεθόδων DPPH και ABTS
Study of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methods
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58635/24523.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσακυρίδου, ΑναστασίαΌνομα μέλους επιτροπής
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.